Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΜΕ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - Αναβλήθηκε για την επόμενη Κυριακή η Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου.





=

Ρεπορτάζ του "Τροχού"

Μετρημένοι στα δάχτυλα ήταν οι επαγγελματίες που έδωσαν το παρόν στη σημερινή Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου.
Τα θέματα τα οποία θα συζητούνταν ήταν αφενός ο απολογισμός της μέχρι σήμερα δράσης και ο σχεδιασμός για τη συνέχεια και αφετέρου η πεζοδρόμηση της Λ. Δημοκρατίας, σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Ωραιοκάστρου. Δυστυχώς όμως, η μικρή συμμετοχή και η έλλειψη απαρτίας δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή της συνέλευσης, η οποία μετατέθηκε για την επόμενη Κυριακή, στις 11 το πρωί, στο κτίριο Π. Μελάς.
Παρόντες στο σημερινό ραντεβού, εκτός από τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου, ήταν ο πρώην πρόεδρος Γ. Νικόπουλος ο οποίος ήρθε καλά προετοιμασμένος έχοντας μαζί του 2 μεγάλα ντοσιέ με αρχειακό υλικό (βλέπε την 1η φωτογραφία), ο αντιδήμαρχος Π. Αταμιάν, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γ. Παπακωνσταντίνου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Π. Κοιτσίδης και Β. Κανταρτζής.
Η πολύ μικρή συμμετοχή θα πρέπει πάντως να προβληματίσει το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου αφού φαίνεται πως δεν καταφέρνουν να συσπειρώσουν τον εμπορικό - επαγγελματικό κόσμο του Ωραιοκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου