Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - Στο πλευρό των πολιτιστικών συλλόγων η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου


Μια πρώτη συνάντηση με εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων του δήμου Ωραιοκάστρου είχε χθες το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου οαντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Αταμιάν ενημέρωσε τους εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων για τις προθέσεις της νέας δημοτικής αρχής τονίζοντας ότι η διοίκηση του δήμου και η αρμόδια αντιδημαρχία έχοντας ως προτεραιότητα την ανάπτυξη του πολιτισμού στο δήμο μας, θα σταθούν στο πλευρό όλων των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.
Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν είναι η παρουσίαση από πλευράς πολιτιστικών συλλόγων του ετήσιου προγράμματος των εκδηλώσεων τους (το οποίο ζητήθηκε έως το τέλος Νοεμβρίου), η διοργάνωση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων σε κάθε δημοτικό και τοπικό διαμέρισμα, η στήριξη του δήμου στις εκδηλώσεις όλων των συλλόγων, η αποκέντρωση πολιτιστικών δράσεων καθώς επίσης και οι προτάσεις των σταθερών ετήσιων εκδηλώσεων τους για την καλύτερη οργάνωση.
Αυτό που τονίστηκε ιδιαίτερα είναι ότι ο δήμος Ωραιοκάστρου θα είναι αρωγός στις δράσεις όλων των πολιτιστικών συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου